Malermester Kim Westermann er omfattet af Byg Garanti

Når du vælger en håndværker, som er medlem af Byg Garanti, får du en ekstra sikkerhed for, at det udførte arbejde lever op til dine forventninger, og at kvaliteten er i orden. Som medlem af Byg Garanti, kan du derfor være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, og at du får den forventede kvalitet.

Byg Garanti dækker op til kr. 150.000,-

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det udførte arbejde, vil du blive glad for at du valgte en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Byg Garanti er en del af Dansk Byggeri, og er din sikkerhed for at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren - og ordningen er gratis for dig som kunde.

Se vores medlemsskab her, og kontakt Malermester Kim Westermann for yderligere information, eller læs mere på byggaranti.dk.

Det dækker Byg Garanti

Når du får udført arbejde af en håndværker, der er omfattet af Byg Garanti ordningen, så vil Byg Garanti dække:

  • Arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år
  • Op til kr. 150.000,- inkl. moms
  • Forbrugeren, der har bestilt arbejdet
Byg Garanti

Byggeriets Ankenævn

Byggeriets Ankenævn er et privat ankenævn. Bag ankenævnet står Forbrugerrådet Tænk, Parcelhusejernes Landsforening og Dansk Byggeri.

Ankenævnet behandler klager fra private forbrugere på malerarbejder, og tilstræber at sagsbehandlingen, i videst muligt omfang, foregår elektronisk. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh. K.
info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk