Maling af døre og vinduer

Når dine døre og vinduer er slidte, kan vi med den rette malebehandling, få dem til at fremstå som nye igen. Med få midler, kan de holde i mange år, og du slipper for at skulle udskifte dem til nye lige med det samme.

Døre af enhver slags males

Har du en dør af en ældre dato, behøver du ikke nødvendigvis at udskifte dem med nye. Med et nyt lag maling, kan du få dine døre til at fremstå flotte og nærmest som nye igen.

Vi maler døre af enhver slags. Det gælder både hoveddøre, pladedøre, fyldningsdøre og terrassedøre samt øvrige døre, som findes i din bolig.

Typisk fås dørene i forskelligt materiale, hvilket kræver forskellige tilgange til malingsprocessen. Uanset hvilken type dør, du har, ved vi hvilken fremgangsmåde, der vil være optimal at anvende.

Vi giver dig et gratis tilbud på maling af døre

Vi maler døre og vinduer i hele København. Hør mere, hvis du har spørgsmål til, hvordan dine døre kan males - og i fællesskab finder vi den løsning, der passer til netop dine døre.

Vinduer der holder i mange år

Vinduer males typisk kun efter behov. Afhængig af, hvor meget sol, vind og vejr de har været udsat for, og hvilken type maling der har været anvendt, så kan de som regel holde 5-10 år.

Vinduer fås i enten træ, træ/alu eller plast, hvor det typisk er trævinduer, som kræver en mere løbende vedligeholdelse for at holde i længst tid.

Vi vurderer altid dine vinduers tilstand, og herfra finder vi ud af, hvilken behandling, der gavner dine vinduer bedst muligt.

Gratis og uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Trænger dine vinduer til en gennemgang - kontakt Malermester Kim Westermann, og få en grundig vurdering af dine vinduers tilstand. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer.

Skal vi male dine døre og vinduer?

Trænger dine døre og vinduer til at blive frisket op med et nyt lag maling, så de kan holde i mange år igen - så kontakt straks Malermester Kim Westermann.

Det maler vi med

Når man skal male døre og vinduer, benytter man grundlæggende tre typer produkter: oliebaserede, vandbaserede og træbeskyttelse.

Oliebaserede maling er rørt op i olie eller alkyd. Disse bindemidler vil med tiden bliver hårde, og i løbet af en årrække, bliver laget tyndere. Fordelen med oliebaserede maling er, at det trænger dybt ind i træet, og kræver ikke så meget forarbejde.

Vandbaserede maling er tyndet op i vand, og slides ikke lige så meget som oliebaserede produkter - dermed kan det generelt holde i flere år. Malingen trænger ikke ind i træet, men ligger som et beskyttende lag udenpå. Det kræver et mere grundigt forarbejde, så man undgår svamp i træet på længere sigt.

Med træbeskyttelse vil åretegningerne på træet forblive synlige. Træbeskyttelse fås i forskellige dækningsgrader - fra transparent til heldækkende. Denne betegnelse betyder, at jo mere dækkende træbeskyttelsen er, jo mere holdbar er den. Og jo mere holdbar den er, jo bedre vil den beskytte imod solens stråler.

Dyrup har et stort sortiment af produkter, som er velegnet til at male døre og vinduer med. Kvaliteten er helt i top, og vil give dig et flot resultat, der holder i mange år.

Gode råd til valg af farver

Mulighederne er mange, når det kommer til valg af farver til ens døre og vinduer. I sidste ende handler det om din personlige smag, men du kan naturligvis altid få gode råd af Malermester Kim Westerman, så du får valgt farver, der stemmer overens med din boligs stil.

Her er et par tips, du kan tage med i dine overvejelser:

  • Husets alder og tradition af farvevalg
  • Er huset placeret i natur eller bybillede
  • Ligger dit hus højt, på en skråning eller lignende, kræver det ofte lyse farver
  • Hvide rammer giver stor kontrast, da vinduer består af mørke flader om dagen
  • Er dit hus i forvejen lyst, vil lyse vinduer virke mindre
  • Stor kontrast mellem facade og vinduer, vil fremhæve hele din boligs udtryk

Prøv det nye farveværktøj "Dyrup Farvevælger"

Prøv dine egne farveideer af med Dyrup Farvevælger. Her kan du uploade egne billeder af dit hjem, kontor eller lignende, og eksperimentere med forskellige farvekombinationer ud fra Dyrups store farvepalette.

Det gør det nemt og bekvemt, at finde en ny farve til hjemmet, som du bliver glad for.

Prøv "Dyrup Farvevælger" her.

Høj kontrast fremhæver dine vinduer

Eksempel på maling af vinduer

Denne hvide murstensvilla, har fået malet alle vinduer i hvid.