Istandsættelse af flyttelejligheder

I samarbejde med boligforeninger og private udlejere, tilbyder vi at gøre flyttelejligheder i stand. Alt efter aftale, sørger vi for, at alt fra loft, væg og paneler i lejligheden, bliver nymalet. Lejligheden vil fremstå som ny og indflytningsklar igen.

Vi gør flytningen let

En flytning, er en tidskrævende proces, og der er mange ting, man skal have styr på. Derfor kan du med fordel, lade Malermester Kim Westermann, stå for istandsættelsen og maling af din lejlighed. Du kan i stedet, koncentrere dig om, at komme på plads - eller flytte ud - uden stress og jag.

Før vi starter, og aftaler et tidspunkt for færdiggørelsen, tager vi et kig på lejligheden. Her ser vi nærmere på eventuelle forhindringer til at udføre malerarbejdet, og vi finder frem til det bedste løsningsforslag.

Vi har ekspertisen og erfaringen til at vurdere tidsforløbet, og lægger stor vægt på, at opgaven løses til aftalte tid og at kvaliteten er i top - vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

Faste aftaler med boligforeninger

I samarbejde med boligforeninger Københavns området, har vi stået for istandsættelse af adskillige flyttelejligheder. Dermed har vi opnået stor ekspertise i klargøring af mange typer lejligheder, hvilket omfatter andelslejligheder, ejerlejligheder samt lejligheder i almene boligforeninger.

Vi ordner alt fra maling af vægge, trælister, vådrumsmaling, tapetsering samt hvidtning af lofter.

Er du formand for en boligforening, og ønsker du, at høre mere om en fast aftale vedrørende renovering og maling af foreningens lejligheder - så tag kontakt til Malermester Kim Westermann for yderligere information.

Skal du flytte - eller ønsker du en fast aftale?

Står du overfor en flytning, hvor der mangler at blive nymalet?
- eller er du, som formand for en boligforening, interesseret i en fast aftale med en malermester, som overholder deadlines og leverer flyttelejligheder i tip top stand?
Kontakt Malermester Kim Westermann og få mere at vide!

Eksempler på istandsættelse af flyttelejligheder

I disse lejligheder har vi stået for maling af loft, vægge og paneler.