Effektivt malerarbejde med dine ønsker i fokus

Vi ved, hvad der skal til for, at du får det bedste resultatet, når boligen skal fornyes. Uanset om det er det udvendige, der trænger til en kærlig hånd eller det er inden for i stuen, køkkenet eller bryggerset, at der skal tapetseres og friskes op med nye farver og kulør - så er Malermester Kim Westermann din professionelle samarbejdspartner.

Maleropgaver

Ikke to opgaver er ens, men vi bestræber os på, at give dig den bedste service og aflevere det bedste håndværk til en pris, der er til at betale - hver gang!

Vi maler alt, hvilket blandt andet omfatter maling af vinduer, døre, facader, lofter, trapper, udestuer, carporte, cykelskure, trappeopgange samt meget mere. Skal træværket plejes, giver vi det en grundig omgang med markedets bedste træbeskyttelse fra Dyrup.

Af andre opgaver kan nævnes opsætning af tapet, væv og glasfilt, spartling af facader i gips og beton samt diverse renoveringsopgaver.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Vi udfører maleropgaver i Køge og København. Derfor, hvis du har en konkret maleropgave, stor som lille, så er vi klar til at tage fat. Ring til os på telefon: 50 59 94 20, og lad os få en aftale på plads.

Det indledende arbejde

Vi vil naturligvis sørge for, at der bliver dækket af, så vi ikke får beskadiget eller svinet møbler, gulv eller andet til. Før det egentlige arbejde starter, vil vi sørge for at spartle, slibe og udjævne de ujævnheder der måtte være.

For at opnå det bedste resultat, uanset om der skal males eller tapetseres, bør overfladen på mur og træværk, være ren og uden større huller eller andre skavanker.

Når væggene og træværket er rengjorte, vil maling, tapet og øvrig materiel dække bedst muligt, og det binder sig bedre til overfladen.

Dermed opnår vi et resultat, der ser flot ud, og du vil kunne nyde resultatet i mange år fremover.

Spørg os endelig, hvis du har en maleropgave som ikke nødvendigvis er nævnt her - vi hjælper dig på vej og giver dig den bedste løsning!

Skal vi male for dig?

Har du brug for at få malet, tapetseret eller at få udført andet malerarbejde i din bolig, på kontoret, inde eller ude - så kontakt straks Malermester Kim Westermann.

Kvalitetsprodukter med flotte resultater

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi valgt, at benytte Dyrup som vores hovedleverandør og samarbejdspartner. Produkterne er i meget høj kvalitet, og er kendetegnet ved at være yderst slidstærkt og har en meget høj række- og dækkeevne.

Produkterne, som omfatter mærkerne: Dyrup, GORI, Bondex og Hygæa, opfylder alle EU's skrappe krav til indhold af miljø- og sundshedsskadelige stoffer.

Oprydning når arbejdet er færdigt

Vi tager det som en selvfølge, at rydde op efter os selv, når opgaven er fuldført. Alt bliver ryddet af vejen, gulvet bliver fejet og vi efterlader ikke affald, brugte materialer som tapet- eller malerrester eller andre efterladenskaber.

Dit hjem eller arbejdsplads vil derfor altid blive afleveret, så alt fremstår rent og indbydende - så kan du komme hurtigt på plads med dine møbler samt øvrig indbo.

Vi rydder altid op efter os selv