Flot opsætning af tapet, væv og filt

Du kan ændre meget på boligens udtryk, ved at få tapetseret i rummene. Du har mange muligheder, og kan vælge om det skal være med eller uden mønster - og skal det være glasvæv, filt eller noget helt tredje?

Tapetsering af dit hjem

Når der skal tapetseres i dit hjem, bør du overveje, hvad der vil fungere bedst i din bolig. Har du store rum med store flader eller er det mindre og små rum? Ønsker du farver og mønstre på hele væggen eller ønsker du en enkel stil, som på enkelte flader brydes af et flot mønster eller en skarp kontrastfarve?

Malermester Kim Westermann har mere end 20 års malererfaring, og kan vejlede dig, så du udnytter boligens potentiale og får skabt et resultat, der matcher dit hjem

Få et gratis tilbud på tapetsering

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tapetseringsopgave - vi tapetserer og dækker hele området omkring København.

Ring til os på telefon: 50 59 94 20 for et gratis og uforpligtende tilbud.

Sådan tapetserer vi

Inden vi påbegynder opsætningen af dit valgte tapet, vil vi få fjernet alle rester af det gamle tapet, hvorefter den egentlige opsætning starter.

Tapetbanerne sørger vi for, støder op med hinanden. Er der mønster, vil vi naturligvis sørge for, at mønstret passer sammen.

Med vores mangeårige erfaring, kan vi nemt og hurtigt beregne, hvor mange ruller der vil være brug for. Vi optimerer, så vi undgår at der går for meget tapet til spilde.

Har du spørgsmål, og ønsker du at drage fordel af vores ekspertise til, at få tapetseret dit hjem - så ring gerne til os på telefon: 50 59 94 20.

Skal vi tapetsere for dig?

Få tapetseret med tapet, glasvæv eller glasfilt i dit hjem - eller i din virksomhed?
Kontakt Malermester Kim Westermann og få et gratis og uforpligtende tilbud på din tapetsering.

Stort udvalg af tapeter

Grundlæggende findes der to typer af tapet - vævet og ikke-vævet. Vævet tapet er det traditionelle og lidt tykkere tapet, hvor der skal pensles med tapeklister, før det sættes op. Ikke-vævet tapet er tyndere, og har en filtbagside. Med denne type tapet, er det ikke nødvendigt med tapetklister bagpå, og er grundlæggende nemmere at sætte op. Der skal blot rulles med vævlim i en god kvalitet - her benytter vi klæbemidler fra Dyrup, som er produceret og velegnet til hver deres overflade og materiale.

Du vil altid kunne finde et stort udvalg af tapetmønstre, materiale og farver - spørg Malermester Kim Westermann, som vil guide dig til, hvor du kan finde inspiration.

Resultatet taler for sig selv

Med vores mangeårige erfaring inden for opsætning af tapet, væv og filt, vil resultatet altid være i højeste kvalitet. Vi går meget op i, at opsætningen fremstår med lige kanter uden overlapninger, og at der ikke opstår bobler og folder i tapetet.

Vi er sikre på, at resultatet bliver perfekt - hver gang!Eksempel på tapetmønstre

Eksempel på opsætning af tapet

I denne villa, har vi tapetseret med et grønt mønstret tapet. Øverst med motiver af blomster/blade, og nederst med lodrette brede striber i samme grønne nuance, som på den øverste del.