Beskyt og vedligehold dit træværk med effektiv træbeskyttelse

Det danske klima stiller høje krav til alt udvendigt træværk. Vind og vejr, giver træværket på dit hus store udfordringer. Derfor bør det med jævne mellemrum, blive vedligeholdt, plejet og overfladebehandlet med træbeskyttelse og maling egnet til træ. Med den rette pleje, kan træværket holde i mange år.

Vi holder træet sundt

Det siges, at træværk, der er vedligeholdt korrekt, kan holde i 500 år eller mere. Sørger man ikke for jævnlig vedligeholdelse, kan træet i stedet risikere, at blive nedbrudt i løbet af fem til ti år.

Når træet løbende bliver vedligeholdt og plejet, vil træet blive mere modstandsdygtigt over for brud, slid, vind og vejr og ikke mindst solens uv-stråler.

Til at pleje og vedligeholde dit træværk, kan du få det behandlet med træbeskyttelse. Disse findes i 3 udgaver: transparent, halvdækkende og heldækkende.

En grundregel siger, at farveløse eller transparente produkter holder et års tid, mens heldækkende holder mellem 2 og 4 år. Den bedste beskyttelse en heldækkende træbeskyttelse, som kan holde i op til 8 år.

Træbeskyttelse anvendes kun til udendørs brug.

Få et gratis tilbud på effektiv træbeskyttelse

Vi sørger for, at give dit træværk en optimalt behandling med træbeskyttelse, og behandler dit træværk overalt i København. Ønsker du et gratis tilbud, så kontakt Malermester Kim Westermann.

Sådan holder vi det sundt

Efter mere end 20 års erfaring, har vi et indgående kendskab til, hvordan dit træværk skal vedligeholdes.

Vi følger grundlæggende disse punkter:

  • Er træet meget udsat for vejr- og fugtpåvirkninger?
  • Hvordan er træets tilstand?
  • Har det været behandlet tidligere?
  • Hvilken type træ er det?
  • Hvor længe skal behandlingen holde?
  • Skal træet have et lyst, mørkt, glat eller et ru udseende?


Ud fra ovenstående kriterier, finder vi ud af hvilket produkt, vi vil anvende.

Produkterne fra Dyrup, omfatter alt fra almindelig træbeskyttelse til diverse olier velegnet til havemøbler, træterrasser, eksotisk træ og restaurering af træ der har været angrebet af insekter.

Kontakt Malermester Kim Westermann, og lad os holde dit træværk sundt!

Skal vi holde dit træværk sundt?

Lad os give dit træværk en grundig behandling med træbeskyttelse - så er du sikker på, at det holder sig sundt og friskt i mange år fremover.